Arxiu

Petards sí, bombes no

La nit de Sant Joan havia estat una nit de focs i petards, però discrets, jo diria que era una nit per passejar pels carrers i barris de la nostra ciutat.
Senyor alcalde, sento dir-li que això va de mal en pitjor. Per què? Perquè no es poden ni s’han de llençar petards tan explosius i sorollosos que destrossin façanes i facin tremolar els vidres de les finestres, similars als trets que vam sentir i patir durant la Guerra Civil. Li dic això perquè jo personalment, com d’altres persones ciutadans de sabadel, escoltem i llegim ‘‘que tot estarà vigilat i controlat’’ per vostès.
Però no ha sigut així, avui dia 25 de juny, quan ja han passat dos dies de la revetlla, en el Passatge Bellaterra, cantonada carrer de Bonavista, es poden veure les restes de la devastadora guerra de petards-bombes tirats contra les façanes de ciutadans que paguen religiosament els seus impostos a l’igual que els ciutadans de l’entorn de l’Ajuntament. Comento el fet i espero que ho tinguin en compte, que aquest no és el sistema a seguir pels responsables del nostre Ajuntament.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top