Arxiu

Un magnífic i emocionant concert d’òpera

FOTO: E. BARNOLA

Molt emotiva en contingut i atractiva en el pla estrictament musical, la vetllada d’aniversaris dels Amics de l’Òpera i la Simfònica del Vallès va posar de relleu, divendres a La Faràndula, el valor de la fita aconseguida per Mirna Lacambra, que va destacar «l’amor» i «la música» com a dos pilars de la societat.

D’amor i de música en sap molt, precisament, la presidenta, fundadora i ànima de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. Només això explica la seva tenacitat per arribar als 30 anys d’un projecte que han fet possible, com va agrair enmig d’una sentida emoció, als cantaires del cor i els músics de l’OSV, dempeus, però també als aficionats i als patrocinadors com l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i «molt especialment» al Banc de Sabadell, tot evocant la figura de Joan Oliu, «que va creure en nosaltres».
Els parlaments protocolaris van arribar a l’inici de la segona part, quan ja s’havien sentit magnífiques interpretacions d’àries com la cavatina de Fígaro a Il barbiere di Siviglia (Carles Daza), la de Nemorino a L’Elisir d’amore (Albert Casals) o la Casta diva de Norma (Maribel Ortega).
Amb el gerent de l’OSV, Alberto Sampablo, i tota la junta de l’AAOS a l’escenari,  van intervenir-hi el seu secretari, Antoni Quintana; el Director General de Cooperació Cultural de la Generalitat, Jordi Cabré; el tinent d’alcalde de Cultura, Juan Carlos Sánchez; i el president de l’OSV, Jordi Cos. Llàstima que la platea no es va omplir, però era vigília de la revetlla de Sant Joan.

Comentaris
To Top