Arxiu

El Passeig i l’Euterpe

Quan cada tarda faig una volta pel Centre, trobo a  Cfaltar dues coses que en altres temps em satisfeien com a sabadellenc: una és el Passeig com cal, com era abans, amb aquell brollador que feia tant goig, aquelles rajoles i els bancs on féiem petar la xerrada una estona amb els amics; i l’altra cosa que, cada vegada que passo pel davant em fa pena, és la situació del que fou l’Euterpe, que tenia un cinema i un restaurant molt visitats per la gent.
Pel que fa al Passeig sembla que, si es porta a terme el projecte que van presentar, segons les fotografies que vaig veure al D.S., tindrem altra vegada un lloc agradable, d’aquells que fan centre de ciutat i que recuperarem després de les malaguanyades obres del Metro, que sabem quan van començar, però no quan s’acabaran; però almenys la part superior, el Passeig, l’hauran salvat i fins i tot millorat.
I, pel que fa a la situació de l’antic l’Euterpe, penso que ja passa de broma. Resulta impensable que un edifici tan emblemàtic com aquest, al capdamunt de la Rambla, al cor de la ciutat, estigui en una situació d’abandó durant tants i tants anys. I no s’hi val atribuir-ho a la crisi econòmica perquè està igual que en els temps de les vaques grasses quan es podia haver-lo remodelat. Tal com està  ara aquell indret fa autèntica pena i enllegeix Sabadell. Potser els propietaris, ara que arreglaran el Passeig, haurien d’aprofitar l’avinentesa per solucionar el que és una vergonya ciutadana. I m’estranya que el nostre Ajuntament, que té l’Euterpe tan a la vora, consenteixi aquesta agressió a l’estètica de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top