Arxiu

Un anunci sorprenent

Mentre mirava TV3 he quedat realment sorprès per un anunci d’una entitat financera catalana que, segons diuen, està intervinguda o a punt de ser-ho, és a dir, que necessitarà les ajudes del FROB per tirar endavant. L’anunci diu que aquesta entitat donarà 1 euro als pensionistes per compensar-los del copagament farmacéutic. Me n’alegro pels pensionistes que se’n puguin beneficiar, però em sap greu que l’entitat encara estigui al núvols i actuin amb frivolitat.
I l’anunci m’ha sorprès perquè veig que, tal com estan les coses i després de tot el que ha passat, alguns directius d’aquestes entitats no han après la lliçó i segueixen com si aquí no hagués passat res, Ja està bé de ficar-se allà on no els pertoca, tot oblidant que la seva obligació fonamental és administrar bé els diners dels dipositaris i retribuir-los el millor possible. Està vist que encara no s’han centrat en el que haurien de fer i que no han canviat el xip.
Potser seria adient recordar-los allò que s’explica de l’escultor grec Fidias quan tenia dubtes sobre com havia d’escolpir un detall de les sabates d’una de les seves obres i va anar a consultar-ho a un sabater; aquest li va dir com eren, pero tot seguit es va engrescar i va començar a dir a Fidias com havia de fer les altres parts de l’escultura. I va ser llavors quan Fidias va dir aquella famosa frase: “Sabater, dedicat a les teves sabates”. Doncs això: financers dedique-vos a les finances.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top