Arxiu

El teatre familiar d’Unnim obre amb un conte musical sobre la natura

La història d’una girafa que perd les seves taques, esborrades per la pluja, obre avui en clau de «conte musical» el cicle de teatre familiar que, sempre en dimarts i en dos passis (18.15h. i 19.30h.; 6 euros i gratuït els menors de 2 anys), Unnim ofereix aquest mes al seu Espai Cultura (d’en Font, 1) dins el festival 30 Nits.
La companyia Gaia Contes Musicals, amb les cantants i pianistes Xènia Fuertes i Glòria Garcés, aixeca el teló d’aquesta exitosa proposta familiar amb un espectacle que «convida infants i adults a reflexionar sobre la natura i la necessitat de recuperar la connexió amb ella».
I és que la girafa del conte, ajudada per la famosa detectiu Madame Canaló, aprendrà moltes coses en el seu viatge ple d’aventures per recuperar les seves taques.
Dues propostes més

La programació, que coincideix amb els «Sorbets a la fresca» i s’allargarà fins l’agost, reserva encara dues propostes més dins el 30 Nits  per als següents dimarts de juliol. La setmana que ve Daniela Feixas, de Q-Ars Teatre, presenta El Planeta Lares,  on la creadora «viatja a l’interior de les persones adultes per recuperar el cor de les persones més petites».
La protagonista és la Lara, una nena que als dotze anys arriba a la conclusió que no és terrícola… i ha de tornar al seu planeta.
El 24 de juliol serà el torn de Boni (Jordi Juanet), un veterà artista de circ que a l’espectacle A2Bandes aterra amb paracaigudes i intenta posar ordre en un ‘backstage’ ple de gent

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top