Arxiu

L’Embassa’t escalfa motors avui amb una festa de DJs al Passeig

DJ Tutu

La quarta edició de l’Embassa’t arriba demà amb excel·lents perspectives al recinte de La Bassa de Sant Oleguer, on obrirà a les 18h. amb un espai infantil i els concerts dels grups Mishima, Maria Coma, Pegasvs, We are Standard i les «bandes emergents» Gran Amant, Thee Brandy Hips i Cut Your Hair.
Com a aperitiu d’aquest festival de música independent a l’aire lliure, avui hi ha una festa gratuïta al Passeig de la Plaça Major (davant del Kafka) amb «algunes de les millors propostes  de música electrònica de la ciutat».
Es refereixen els discjòqueis Tutu, Yearphone i Lucient, que punxaran a partir de les 20h. La música i «algunes sorpreses» tenen l’objectiu de «guanyar més presència ciutadana» al festival, que l’any passat va fer un salt important amb el ganxo dels Manel.
L’Embassa’t, que es programa dins el festival municipal d’estiu 30 Nits, treballa per posar Sabadell al mapa dels festivals musicals de Catalunya apostant per un entorn acollidor i rel·laxat. Aquest cop Mishima, que està anunciat a les 22.45h., (just després de Maria Coma a les 20.30 i Pegasvs a les 21.45), exerceix de cap de cartell quan viu possiblement el seu millor estiu amb el disc L’amor feliç. L’entrada per gaudir d’aquests set grups i més de vuit hores de música es ven a 20 euros a punts com el Teatre Principal, la galeria La Mirada, les botigues Slider, el bar Kafka i discos Gong. Gran Amant (18.45h.) i Cut your Hair (19.40h) obriran el foc.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top