Arxiu

Horari dels taxis adaptats

Em dic Lidia Olayo i, a causa de la meva malaltia, vaig amb cadira de rodes. L’única manera que tinc per poder desplaçar-me als diferents llocs on haig d´anar: metges, visites a amics /familiars, anar al cinema, al teatre, … és fer-ho amb taxi. I la majoria de vegades necessito de taxis adaptats per arribar al meu destí.
Crec que, com a ciudadana de Sabadell, tinc els mateixos drets que qualsevol altra persona: el dret a gaudir de les nits fresques a l’estiu, de les terrasses i dels programes que l’Ajuntament ofereix en aquesta època per a tots nosaltres.
No entenc que el servei de taxis adaptats acabi a les 20.30h. I encara el que entenc menys és que la resposta d’un taxista a aquest fet sigui “no cal ampliar el servei perquè aquestes persones, a les 20h, ja han de ser a casa” .
Si volem que Sabadell sigui una ciutat amb valors, hi ha coses que no les estem fent bé, no creuen?
Em dirigeixo a les entitats pertinents per poder solventar aquest problema: cooperativa del taxi, Ajuntament de Sabadell… M´agradaria que, com a ciutadans, tots fóssim iguals a l’hora de gaudir dels nostres drets, com és poder sortir, passar-nos-ho bé a la nostra ciutat a partir de les 21h. I no tenir problemes tampoc a l’hora de demanar un taxi adaptat durant el cap de setmana.
Faig aquesta petició en nom propi, però també en nom de moltes persones que es troben en aquesta mateixa situació.
Espero tinguin en compte aquesta problemàtica i entre tots ens puguin donar resposta. Moltes gràcies

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top