Arxiu

Tenim el club amb més olímpics!

Una vegada més estic orgullosa de Sabadell. He vist que la nostra ciutat compta amb el club amb més esportistes convocats a uns Jocs Olímpics: el Club Natació Sabadell. Una gran notícia per la ciutat, no només per la vessant esportiva, que també, sinó per la projecció que això ens dóna en un àmbit on som referents: els esports.
Lluny queden aquells Jocs Olímpics que Sabadell va deixar passar sense pena ni glòria… Ara la ciutat s’ha consolidat com un punt de referència esportiva i no ha estat perquè sí. Ha estat per la brillant feina dels clubs i entitats i també de les persones i el govern municipal que han apostat per l’esport i hi han cregut. Perquè fer esport és fer ciutat, és fer cohesió, però també és dinamitzar l’economia d’un sector en auge. Els equipaments esportius, els pavellons, els camps de futbol, les piscines i la Pista coberta són pol d’atracció d’esdeveniments, competicions i trobades que també generen i impulsen l’economia de la ciutat.
Felicitats als esportistes olímpics, al Club Natació Sabadell i als qui creieu en l’esport.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top