Arxiu

Una plaga: les bicicletes

M’agradaria que algú m’expliqués com funciona el codi de circulació de les bicis. Els motoristes han de portar la llum encesa tot el día i en canvi les bicicletes, les que porten llum no la porten encesa mai; però el 95 % no porten ni llum, per tant és impossible que la portin encesa durant la nit. Circulen, quan els sembla, per sobre les voreres amb quantitat d’ensurts als vianants. A més jo em pregunto si per ser ciclista,  també s’ha de ser daltònic, perquè els semàfors els passen tots en vermell.
Per un ciclista que respecti els senyals n’hi ha nou que els ignoren i ja no cal dir res d’un senyal rodó vermell amb una ratlla blanca al mig “ contra direcció” perquè se’l passen pel bigoti i tampoc el respecten.
No seria convenient que la Policia Municipal apliqués mà dura a tanta disbauxa en la circulació per bé de tots?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top