Arxiu

El Centre d’Esports Sabadell ens decep

Som un grup de pares i mares que tenim fills jugant futbol al Centre d’Esports Sabadell des de ben petits. Volem fer pública la nostra decepció i indignació per la forma en què el Club ha portat a terme una “neteja” de jugadors en la secció de Futbol Base, sobretot en les categories dels més petits. El Sabadell ha demostrat una falta total de respecte i sensibilitat envers aquests nens/jugadors. Els ha fet fora sense explicacions ni contemplacions i sense informar prèviament les famílies.
Ens queixem perquè el Club en cap moment ha comunicat a les famílies directament que el seu fill hagués d’abandonar l’equip i el Club, quan ells ja havien pres la decisió fa setmanes.
Ens queixem perquè els nens no han rebut ni dels seus entrenadors ni de ningú responsable del Club cap explicació decent i adequada a la seva edat, de per què no compten amb ells per la temporada que ve.
Ens queixem perquè l’única comunicació del Club va ser una reunió no anunciada i a corre cuita amb els pares/mares que “passaven per allà” quan la lliga ja havia acabat i les decisions estaven preses.
En aquesta situació ens trobem més de 20 d’alevins, molts benjamins i prebenjamins. El Club, premeditadament ha esperat fins a última hora, quan ja fa dies que va acabar la lliga i ara els nens afectats els hi costarà trobar un altre club on anar.
Tant pares com nens hem estat sempre molt integrats al Club. Som seguidors del 1r equip, inclús molts som socis!. Sentim els colors i sempre hem defensat el futbol de la nostra ciutat ja que compartíem els valors que transmetia el Club d’esforç i dedicació compensats.
Però ara ens sentim indignats i enganyats. No ens volem quedar aturats davant el tracte que el Sabadell ens ha fet “patir” a famílies i nens jugadors. Ens volem queixar per la falta de respecte i consideració per qui són el principal actiu del futbol base, els nens. No han tingut en compte que són persones, que necessiten motivació per jugar i explicacions i raons si és que no ho fan prou bé!.
En aquest cas el Sabadell i els seus directius han demostrat que només es preocupen per la seva organització com a Club sense tenir cap consideració pels seus jugadors més joves  que, en definitiva, són els qui són i faran el Club més gran.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top