Arxiu

El grup Bhalsam continua avui amb el cicle de concerts al Velòdrom

Bhalsam

Coincidint amb el primer aniversari de la seva «resurrecció», els Tancat per Defunció van inaugurar divendres passat el nou cicle de concerts gratuïts a l’aire lliure organitzats pel bar-restaurant El Velòdrom, a Cal Balsach, i avui serà el torn de Bhalsam.
El grup local pujarà a l’escenari exterior, davant el cengre cívic de la Creu Alta, a les 22.30h per oferir un repertori en anglès que beu de diferents estils però és difícil de definir. Segons ells mateixos, tenen «matissos des del pop-rock dels 60-70, passant per tocs folk, fins a punts ‘indie’ actuals, amb pinzellades a vegades progressives i a vegades líriques…». En general, però, opten per un to «intimista, molt personal i envolvent», una música «d’aquella que es diu que no entra a la primera, que cal escoltar repetides vegades».
Format el 2010, Bhalsam va fer el seu debut, justament, al bar el Velòdrom el 29 de Gener del 2011. Al seu segon concert, a la Creu Alta, va telonejar Rauxa per la Festa Major. Són Sergi Soler (teclats, guitarra rítmica, melòdica, xilòfon), Joan Batet (guitarra solista i acústica), Ferran Saez (percusions i guitarra acústica), Alejandra Cumin (veus) i Robert Enrique (baix).
El cicle continua demà amb l’actuació de Closer i divendres vinent amb Red Square i Amb el peu Dret, per finalitzar el dia 21 amb Oh! Revival.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top