Arxiu

Cal més vigilància

Dilluns, dia 16 de juliol, com faig alguns matins, em vaig arribar a la fàbrica, situada al carrer Fray Luis de León. I la meva sorpresa va ser veure un noi subsaharià que estava treient la xatarra que tenia amagada al camp de davant. Al cap de deu minuts, vaig comprovar que l’havia robat de l’empresa. No es devia imaginar que jo hi aniria tan aviat. Ingenu de mi, no el vaig retenir.
Crec que ja n’hi ha prou d’aquets nois, amb carrets robats, que van pels containers i obres de demolició, com a a la Avinguda Barberà, amorrats a la valla a veure què en treuen, com ja va passar al Nagi del carrer de Gràcia. A més, hi ha menys ingressos municipals en concepte de cartró i d’altres deixalles.
Vas pels jardins i veus carros amb candaus. No entenc què fan les grands superfícies deixant-se robar els carrets.
Cal més vigilànca a las nits i a les obres, i els que no tinguin papers haurien de retornar al seu país. Ja sé que no és fàcil, però per passar misèria aquí, no sé què hi fan.
Sabadell, no es mereix aquesta imatge. Senyors Bustos, Manau, superintendent de la Policia Local i Mossos d´Esquadra, ara que vénen vacances cal més vigilància a les naus de les empreses buides.

Comentaris
To Top