Arxiu

El grup Red Square porta el seu pop-punk a Cal Balsach

Red Square continua amb la promoció del seu segon disc, Segundo asalto, i avui (22.30h.) el presenten a la seva ciutat però amb un format acústic.
La cita és al bar El Velòdrom del Centre Cívic de la Creu Alta, Cal Balsach, on protagonitzen avui la penúltima actuació del nou cicle de música en viu a un escenari exterior, i que demà acomiadaran Oh! Revival amb les seves versions de Creedence Clearwater Revival.
Red Square no vénen sols, però. Amb ells debutarà la jove banda de pop acústic anomenada Amb el Peu Dret.
Recentment els sabadellencs Red Square han actuat a la sala KGB de Barcelona i a l’Apolo. Després d’aquell debut amb Tal Como Somos (Hachiko Records, 2010) han optat per renovar el seu so a Segundo Asalto, amb 11 temes «essencialment pop-punk, però orientats cap al hardcore melòdic», assenyalen.
Demà El Velòdrom prendrà un altre registre, el del rock americà dels setanta. Un tribut als Creedence a càrrec d’uns veterans músics que l’any 1969 ja debutaven a la ciutat amb el grup Origen, més tard batejat com a Humo. Són Ventura Sabaté Gateu (veu i guitarra), José Larrosa Rodriguez (guitarra solista), Francisco Delgado Roldan (guitarra-baix) i Ricard Montoya Diaz (bateria). El cicle es va iniciar el juliol amb Tancat per Defunció, i va continuar amb els grups Bhalsam i Closer.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top