Arxiu

Les Barraques s’instal·laran al pàrquing del carrer Creueta per la Festa Major

Molt positivament ha valorat aquest any la Comissió de les Festes Populars de Sabadell (CFPS), organitzadora de les Barraques, el seu nou emplaçament a l’aparcament del carrer Creueta per la Festa Major, del 6 a l’11 de setembre. La decisió de l’Ajuntament satisfà una vella petició d’unes festes que tornen a tenir un missatge crític: «La fi del seu món, el principi del nostre».

Les Barraques acolliran concerts dels grups Òxid, Equi, Orkesta Paraíso (divendres, 7), Aspencat (dissabte, 8), Zero Milla, Pirat’s Sound Sistema (diumenge, 9) i Kop (dilluns, 10).
Cal afegir al programa de dissabte el grup guanyador del concurs Cebatrons celebrat dissabte passat, i que ha estat  Kalaña imposant-se a The Dickys, Yerbajo, Due&Damm, Billar i The Effervent Elefant.
A més de la música, les activitats de les Barraques inclouen des del taller de forns solars de l’ADENC i una xerrada de la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca a Sabadell a concursos (titius, garrotins, menjaflams, bitlles catalanes…), un sopar popular, el Saballut de Ferro, teatre o la Mostra de Cultura Amazig.
Dissabte passat la Plaça Marcet va acollir també l’espectacle Nifú Nifà de l’animador infantil Daniel Landry, una fideuà i la primera edició del concurs «Cebes tendres», una cursa de proves amb diversos col·lectius i espontanis de la ciutat. Organitzades per una vintena d’entitats més o menys ‘alternatives’, les Barraques reivindiquen el seu «model cultural i participatiu autogestionat», desmarcant-se del «model mercantilitztat que s’ha potenciat en els últims anys de les institucions».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top