Arxiu

Recordant Rafel del Castillo Mercé

La teva mort ha estat massa ràpida, estimat cosí, i et trobarem a faltar doncs tu vas ser un treballador incansable i una persona amable amb tothom. Estem tots tristos. Ara, però, ja estàs amb el teu pare, al que també recordo molt, fundador del Montepío de Conductors, Medalla de la Routiers francesa. El nostre condol a tots els familiars, especialment a la meva cosina Mª Antònia Peig. Estimeu-vos tots ara que encara esteu a la vida terrenal. Reposa en pau, apreciat cosí.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top