Arxiu

Els Mossos quan volen, poden

El passat dia 24 de Juliol, D.S. em va publicar una carta sota el títol “Mossos als servei dels ciutadans?”, on exposava el problemes que havíem tingut per denunciar els fets on la meva mare havia estat agredida per un gossos… Bé, aquesta mateixa carta també la vaig lliurar on creia que ho havia de fer.
El dia 21 dissabte, quatre dies després dels fets em van trucar els Mossos indicant-me que anéssim a fer la denúncia. Els hi vaig reclamar que, si fèiem la denúncia, aquesta hauria d’ésser efectiva i no amb les perspectives que em donaren el seu dia, cosa que van indicar que per descomptat.
Diumenge dia 22, a les 12 hores, amb la meva mare vàrem posar la denúncia a la comissaria de Sabadell, on rebérem un tracte molt correcte.
El dia 24 al migdia, em tornen a trucar els Mossos comunicant-me que ja havien estat identificades les persones que portaven els gossos que van provocar el trencament del canell i els cops per tot el cos a la meva Mare, indicant també que tenien un testimoni.
També em comentaren que ara es passava als Jutjats tot aquest tema. Avui, dia 27 de juliol, m’he personat als Jutjats per veure com estava aquest expedient i m’han confirmat que ja està en mans d’un Jutge per tal que determini les actuacions a fer.
Un cop així les coses, només em queda dir: Si els Mossos volen, poden. I amb molta eficiència, Només espero que el que vaig exposar en la primera carta sigui una anècdota i no li passi a ningú més.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top