Arxiu

Enric Company rodarà als Monegros el curtmetratge tragicòmic «The wheel»

Jason, un home alt amb barret, texans i botes, punxa una roda del seu Plymouth del 70 en ple desert d’Arizona però no en té cap de recanvi. La recerca de la solució li depara moltes sorpreses, entre hilarants i surrealistes. És The wheel (la rueda), el curt a punt de rodar pel director sabadellenc Enric Company. Compta amb guió d’Alfons Carrasco, de Mollet del Vallés –autor d’Invisibles i Ficción real,  premi La Vanguardia de guió per a curtmetratge–, i el pressupost d’uns 9.000 euros es cobrirà en part a través de micromecenatge.

Dissabte, 1 de setembre, hi ha convocat un càsting a L’Estruch (de 10 a 14 hores) per homes de 35 a 45 anys per a protagonista (si adjunten foto o es presenten amb barret i texans, millor) i nois (només nois) de 17 a 25 anys amb actitud de brètol. Els interessats, que no cal que siguin actors, han de contactar prèviament Beatriz Muyo, de producció (630361790 o el correu produccion.cortolarueda@gmail.com), perquè els doni un text per memoritzar. La retribució anirà en relació als premis econòmics assolits en festivals. El rodatge s’ha fixat pels dos caps de setmana del 21 i el 28 de setembre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top