Arxiu

Versions pop, rock i blues amb Oest aquest vespre al pub The Wild Geese

El guitarrista i cantant sabadellenc Oest (Esteve Lázaro) és el convidat d’aquest dijous al vespre (21h.) al cicle d’actuacions d’agost al pub The Wild Geese de la Plaça de l’Àngel, on oferirà versions de rock, pop i blues junt amb algun tema propi.
Força actiu darrerament, Oest tornarà a aquest escenari el 6 de setembre amb el duo Monterrey, un format més folk que comparteix amb el també guitarrista i cantant Jordi Mourelo.
L’altre projecte d’Oest és el grup de blues-rock Òxid, que recentment es va classificar per la primera fase del concurs de maquetes Sona 9 de l’Enderrock i Catalunya Ràdio. Va entrar a la preselecció de 18 grups entre més de 200 presentats, però no va arribar a la final.
Amb Òxid, justament, se’l podrà sentir divendres de Festa Major, dia 7 de setembre, als concerts de les Barraques, que s’instal·laran al pàrking del carrer Creueta. Amb Òxid ha tingut una notable projecció aquestes últimes setmanes en diverses sales de Barcelona, entre elles l’Apolo.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top