Arxiu

Carril preferent

Després de llegir al D.S. (31-8-12) el magnífic reportatge i les excel.lents fotografies que l’acompanyen i després de haver-hi passat pel costat anant i tornant de Barcelona per l’autopista, sempre he pensat que el carril preferent, que diuen que inauguraran a l’octubre és una mostra clara del “despilfarro” que ha viscut aquest país i que ara tant ens està costant pagar. Si bé és cert que l’autopista necessitava una ampliació perquè a vegades queda col.lapsada i l’obra era necessària, es podia haver fet d’una manera meys aparatosa i, naturalment, més barata ja que, a banda i banda de l’autopista, hi ha terreny suficient sense edificar que hagués permès un traçat, igualment eficaç, amb molta menys despesa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top