Arxiu

Festa Major

Dissabte passat vaig sortir una estoneta a fer un volt per veure l’ambient de la nostra Festa Major.
A la plaça del Doctor Robert hi havia cinc músics de la Simfònica del Vallès amb instruments de vent, sensacionals; però resulta que a 70 metres, davant del Zara, hi havia un grup de “breakdance”, que no consta al programa, fent un soroll espantós que ofegava els pobres músics els quals, per més que bufessin, quasi no se’ls sentia. És que no hi ha ningú que vigili i tothom campi per les seves?
A més, la Federació Sabadell Cultura hauria de vetllar perquè, quan la Plaça Sant Roc estigui plena de gom a gom, sobretot de criatures, els trabucaires no comencin a disparar amb el soroll terrible que fan. Veure nens i nenes plorant i els pares havent de marxanr de la plaça, em sembla molt poc raonable. En una festa de tipus infantil amb l’arribada de gegants i capgrossos i tot ple de crios em sembla que els trabucaires hi sobren, o si no que ho preguntin als pares dels nens que de renecs n’he sentit de tots colors. Per a molts nens la festa ha esdevingut una tortura i crec que, per més cultura que siguin els trabucaires se’ls podien estalviar i támbé bastant els diables. La canalla això no ho entén.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top