Arxiu

«Post», d’Engruna Teatre, i «BR2», de Brodas Bros, estrenes recents a Tàrrega

Coincidint amb la Festa Major de Sabadell, el cap de setmana passat van estrenar nous espectacles a la Fira Tàrrega de Teatre al Carrer Brodas Bros (on ballen les sabadellenques Berta i Clara Pons), la companyia Engruna Teatre i altres que han fet residències a L’Estruch.

Brodas Bros, la companyia de hip hop i cultures urbanes que integren Pol i Lluc Fruitós –ballarins i directors– i les joves ballarines de Sabadell Clara i Berta Pons, es trasllada al futur amb la proposta itinerant BR2, on es vesteixen de robots i d’estètica futurista per aportar llum i moviment que nodreixi, i diverteixi, un món que a l’any 2222 s’ha quedat sense els rajos del sol.
Aquest és el punt de partida de la nova proposta de carrer de la companyia després de la celebrada Concierto Concepto, que per cert farà temporada al Mercat de les Flors els propers mesos de desembre i gener.
BR2 es va estrenar el cap de setmana passat a la 32a Fira Tàrrega de Teatre al Carrer. «En realitat no és un nou espectacle –precisava ahir Clara Pons– És una peça de carrer que es fa en passis d’uns 20 minuts». A Tàrrega ho van fer Pol i Lluc Fruitós i les dues ballarines s’hi afegiran a La Mercè. Els cinc passis diaris seran el 21, 22 i 23 de setembre a l’escenari Els Til·lers del Parc de la Ciutadella (21.30h., 22.45h., 23.15h., 0.30h. i 1h.).

Per la seva banda, la companyia sabadellenca de titelles i teatre gestual Engruna Teatre ha estrenat a Fira Tàrrega Post, un espectacle sobre la correspondència o, més en general, «una mirada màgica i sensorial al món de la comunicació entre persones».
Núria Oliver, Maria Casellas, Ruth García i Mireia Fernández dirigeixen aquesta proposta de carrer a tots els públics i sense text. Amb màscares i dansa, tres actrius-titellaires parteixen de petites històries per ensenyar els mecanismes de la correspondència.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top