Arxiu

Gràcies, Ajuntament, moltes gràcies…

Sembla mentida que en els moments que corren alguns filin tan prim.
Desprès de 40 anys regentant un petit negoci  familiar en un local comercial al centre de la nostra ciutat -o vostra-  (ja ho he posa´t en dubte..) , amb la familia, provem de fer un canvi de negoci i, per tant, d’activitat en el local, i als pocs dies d’obrir és quan els amables regidors de l’Ajuntament ens comuniquen que, si no fem un canvi climàtic al local, no ens donen el permís d’activitat.
Demanem varis pressupostos a diferents professionals, i l’obra a realitzar és exegerada pels nostres medis i, tal i com està la situació al centre de Sabadell (que es penosa) i económica actual, no hi podem fer front.
Intentem explicar als senyors de l’Ajuntament, tant demanant visita, com per escrit, que no podem fer front a la despesa i que, si no ens ajuden, haurem de tancar el nou negoci. I ens contesta el funcionari de torn amb un comentari fora de lloc ”que si no podem fer front a questa despesa, no sap com ens atrevim a obrir el negoci i que ja rebríem contesta”. És per riure que un mindungui et contesti així.
Doncs, senyors de l’Ajun- tament, adeusiau, un negoci menys, una treballadora més a l’atur i un possible nou comerciant amb unes pèrdues importants de diners i, per suposat,  moooolt emprenyat…
PD:  Malgrat tot, vam rebre contesta de l’Ajuntament: no ens van atorgar la llicència per obrir la botiga, i sí ens han cobrat l’impost d’obertura,
mitjançant l’embargament dels comptes familiars. Sense comentaris, només …
Gràcies per l’ajut.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top