Arxiu

Els Amics de les Arts actuaran a la Faràndula el 9 de novembre

La nova promotora sabadellenca U i U, la que va portar Marina Rossell, Albert Pla amb Pascal Comelade i Macedònia, ha anunciat les seves noves propostes: Els Amics de les Arts (La Faràndula, 9 de novembre), Pep Bou amb Rebufaplanetes (La Faràndula, 11 de novembre) i el muntatge teatral 9 maletes, amb Mercè Sampietro i Eduard Iniesta (Teatre Principal, 2 de desembre).

La visita d’Els Amics de les Arts amb el seu Espècies per catalogar serà, sens dubte, un bàlsam per a una oferta musical sabadellenca cada cop més orfe de primeres figures del pop.
Encara no són a la venda les entrades –de fet, l’Ajuntament no presentarà oficialment la temporada fins demà, junt amb el no sistema de compra per internet– però la notícia ha començat a córrer per la xarxa.
La iniciativa privada (U i U Promotors) ha apostat per portar el popular quartet català ara que, després del fulminant èxit del seu Bed & Breakfast (més de 30.000 còpies venudes) i un any de silenci, estan embarcats en la gira d’Espècies per catalogar des del passat 8 de març.
sdsa da
Amb la seva Bed & banda, que per cert inclou el sabadellenc Pol Cruells a la baix, Eduard Costa, Joan-Enric Barceló, Ferran Piqué i Dani Alegret mostraran el 9 de novembre al teatre municipal La Faràndula l’atractiu de noves cançons com Monsieur Cousteau, L’home que dobla en Bruce Willis o A aquestes alçades de la pel·lícula, segurament acompanyades d’èxits anteriors com Jean-­Luc o L’home que treballa fent de gos.

Les altres dues apostes d’U i U fins a finals d’any són l’espectacle de bombolles de sabó de Pep Bou Rebufaplanetes (el prefix «Re» indica que és una revisió i actualització del seu clàssic dels anys 80, tot un referent del teatre visual) i l’obra 9 maletes, que dirigeix Joaquim Oristrell.
Com a novetat de la cartellera, U i U remata l’oferta el desembre (dia 2) al Teatre Principal amb Mercè Sampietro i Eduard Iniesta, convertits en dos col·leccionistes obsessius de cartes de personatges cèlebres i diversos: Gandhi, Henry Miller, Marilyn Monroe, Txèkhov, Freud, Josep Pla, Jack el Desbudellador…
Oristrell estrenarà 9 maletes al Temporada Alta de Girona i arribarà tot seguit a Sabadell abans que s’instal·li a la sala Muntaner. Tot un encert de Pere i Josep Urpí (U i U), doncs, com ja van demostrar en portar «Marina Rossell canta Moustaki» a l’inici de la gira. Pere Urpí, per cert, és també col·leccionista del gènere epistolar i ha col·laborat en la preparació del muntatge.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top