Arxiu

El senyor Isidre Soler menteix

El pitjor problema que té la mentida compulsiva és que el que la fa servir se n’acaba creient la veracitat. I sembla que aquest és el cas del senyor Isidre Soler.
Pel que fa a la visita a les dependències del dia 13 d’agost, la cap del Servei d’Obres Públiques i màxima responsable, senyora Rosa Martínez, en aquell moment estava de visita d’obres, però va parlar per telèfon amb el senyor Soler i li va oferir de quedar aquell mateix dia. Finalment, però, el senyor Soler va acordar una cita per a l’endemà, 14 d’agost, al matí.
D’altra banda, pel que fa a la documentació del projecte del Passeig de la Plaça Major, està dipositada a les dependències municipals de Cal Marcet des del dia 8 d’agost, com també ho està al Perfil de Contractant del web municipal des de la mateixa data, tal com el senyor Isidre Soler va reconèixer a la cap del Servei d’Obres Públiques, la senyora Martínez, el dia de la reunió.
Cal recordar al senyor Soler que els webs no vénen amb llibre d’instruccions, però sembla que la precipitació i el nerviosisme habituals del senyor Soler per obtenir quota de premsa i protagonisme el fa caure constantment en aquest tipus d’equivocacions.
Per tant, el senyor Soler menteix quan afirma que la documentació no era a les dependències municipals, i menteix de nou quan afirma que no hi havia cap responsable municipal que conegués la localització de la documentació. Això pot ser degut a dos motius: o bé a la mala fe o bé a la ignorància. Jo prefereixo creure que és pel segon motiu, ja que aquest té solució.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top