Arxiu

Resposta al senyor Pere Calabuig

Senyor Calabuig, de la Colla Trabucaire de Sabadell, en primer lloc, sóc Pep, però sí que m’ha quedat alguna cosa al tinter, i és referent al que diuen els programes; però després hi ha una mica l’enteniment que tenim els catalans, gràcies a Déu: si es fa la cercavila i a l’arribar els gegants i capgrossos a la Plaça Sant Roc aquesta està plena de gom a gom, considero més prudent no disparar els seus “instruments”, tal com vostè els anomena. Cal pensar que, quan la plaça és plena, hi ha un ressò que multiplica el soroll i el fa molt més fort, i per això les criatures ploraven i s’espantaven. Disparar al centre de la Rambla, com fan cada any, no molesta; però en una plaça atapeïda, que a més ressona, sí que molesta.
No qüestiono els grups de música moderna; simplement dic que, mentre uns músics de la Simfònica del Vallès (instruments de vent) s’esforçaven perquè se’ls sentís a la Plaça Dr. Robert, allà mateix, a 40 metres, hi havia un grup de breakdance (que no constava en el programa i després passaven el platet) que amb els seus amplificadors a tota potència ofegaven el so dels músics de la Simfònica. Per això em queixo de que estava mal organitzat i que no hi hagués ningú de l’organització que, mentre durés l’actuació de la Plaça Dr. Robert, no fés callar els de música moderna.
I, per últim, dels Diables dic el mateix que de vostès: amb la plaça plena de gent amb criatures no era el moment de fer tant de soroll. La cercavila és més aviat pels menuts, gegants i capgrossos, per tant els pares tenen tot el dret a portar-hi els seus fills, però veig que vosté vol enviar la mainada a altres llocs.
De totes maneres reconec que Sabadell Cultura ho fa molt bé, però encara podria ser millor, solucionant alguns petits detalls. Un plaer senyor Pere Calabuig Crespo, i no m’agradaira haver-lo molestat amb les meves observacions

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top