Arxiu

Bidons d’uralita

En resposta a la notícia apareguda a la secció “El carrer” del Diari de Sabadell el passat dimecres 14 de setembre, en la qual es posa de manifest l’existència d’uns dipòsits d’uralita a la carretera de Barcelona, primer de tot volem aclarir que l’Ajuntament de Sabadell ja coneixia prèviament l’existència d’aquests bidons. Tal com marca la normativa en aquests casos, cal contractar una empresa especialitzada per fer aquest tipus de recollides i, per fer-ho, és necessària una autorització de la Generalitat de Catalunya. L’autorització en qüestió estava sol·licitada i, un cop rebut el vistiplau, s’ha  portat a terme la retirada dels bidons.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top