Arxiu

Charlie Mag porta «Moments màgics» al SAT! abans del seu periple internacional

Foto: Ll. Franco

És tot un especialista en coloms, amb un número que li han premiat als campionats del món, d’Europa i França, entre d’altres. Abans de reprendre les seves gales internacionals, el sabadellenc Charlie Mag ofereix aquests dies unes funcions al SAT! (Sant Andreu Teatre) de Barcelona.

No és un espectacle nou, però Moments màgics es va instal·lar amb força èxit el recent cap de setmana al Sant Andreu Teatre (SAT!) tot i la coincidència amb l’abundant oferta gratuïta a l’aire lliure de La Mercè.
L’escenari del carrer Neopàtria es va omplir bastant dissabte, diumenge i dilluns i aquest cap de setmana (dissabte 29 i diumenge 30 a les 17.30h.) tindran lloc les últimes dues funcions d’aquest espectacle per al públic familiar que combina una part molt visual amb l’humor i la participació. «És molt fresc, hi ha una mica de tot, per passar-ho bé», defensa Charlie Mag.
Fidel a la seva «estètica Tim Burton», però amb una posada en escena més aviat «minimalista» i on la música té un gran protagonisme, Charlie Mag aposta per «grans il·lusions» i joc de mans que tant apunten al públic infantil com als grans.
A principis d’any es va poder veure el seu estil a una actuació programada pel Teatre Sant Vicenç però el cert és Charlie Mag és d’aquells artistes sabadellencs més valorats a fora que aquí.
Número de coloms premiat
Bona prova d’això són els diferents premis rebuts a nivell internacional pel seu número amb coloms, del que és un especialista. Dura només vuit minuts i fa aparèixer del no res, sense capses ni cap aparell més, fins a nou coloms.
És una proposta «molt tècnica» que li ha costat anys de treball i que ha pogut presentar a diferents gales i festivals internacionals, emportant-se els premis del campionat mundial FISM a Blakpool (Anglaterra), de França o el Nacional d’Espanya, entre d’altres.

Comentaris
To Top