Arxiu

Dues reposicions i l’estrena de «Peter Pan» a La Faràndula

FOTO: E. BARNOLA

Salvador Peig i Arnau Solsona –president i vicepresident teatral de la Joventut de La Faràndula, respectivament– van oferir dilluns passat a l’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés un petit tast de la nova temporada de l’entitat al teatre municipal, que arrenca aquest dissabte amb la reposició de La Blancaneus i els 7 nans.
L’altra serà La Volta al món en 80 dies, una creació de de Joan Bta. Torrella i Míriam Vila que va entusiasmar a petits i grans i que es podrà tornar a veure els 9, 10, 16 i 17 de març.
L’esperada estrena de la primavera serà La increïble història d’en Peter Pan, d’Arnau Solsona, un nou títol amb aire de clàssic que aposta fort pels alumnes formats tant a TTI com a l’Aula Jove, i amb una banda sonora pròpia amb molts noms coneguts del panorama musical català: Els Catarres, Joan Colomo, Rauxa i Sense Sal.
Aquest Peter Pan arribarà els dies 18, 19, 25 i 26 de maig i l’1 i 2 de juny. A més, la temporada infantil de Joventut de la Faràndula farà escala al Teatre Poliorama de Barcelona aquesta tardor amb la citada La Blancaneus i els 7 nans, d’Albert Gonzàlez, que a Sabadell encara es podrà veure –és la tercera temporada– el 29 i 30 de setembre i el 6 i el 7 d’octubre.
Posteriorment arribaran Els Pastorets, de J.M. Folch i Torres, dirigits per Salvador Peig i Maria Pla (el 22, 23, 26 i 30 de desembre i l’1, 6, 12 i 13 de gener.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top