Arxiu

Eleccions anticipades

Una frase evangèlica diu que només la veritat ens farà lliures. I crec que és ben cert. Per això considero que voler aconseguir un objectiu mitjançant tripijocs i fent la puta i la ramoneta no és el camí de la veritat, sinó una pràctica pròpia de tafurs, d’aquells que juguen amb les cartes marcades. I dic això perquè em sembla que amb la convocatòria d’eleccions anticipades, amb tota la despesa i enrenou que suposen uns comicis, el senyor Artur Mas no està en el camí de la veritat i el joc net, sinó afavorint els seus interessos partidistes. Calia avançar les eleccions per després organitzar una consulta sobre la independència? En absolut. En aquests moments, sumant els escons que tenen al Parlament CiU, ERC i ICV, tots tres favorables al referèndum sobre la independència, hi ha suficient quorum per convocar-lo sense haver de passar abans per unes eleccions. No compliquem més les coses, que ja ho estan prou. Només la veritat ens farà lliures.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top