Arxiu

A Feliu Torras Roca

Molt estimat amic: Fa 73 anys que ens vam conèixer i que vam anar forjant una profunda amistat. Has estat una persona molt treballadora, emprenedora, de fets nobles i transcendents i de ferms principis que mai has abandonat. La fe cristiana, l’amor a Espanya i l’esperit falangista són els ideals que has tingut i que has mostrat de manera incondicional al llarg de tota la teva vida.
També has estat servidor de la teva ciutat, en la formació de grups de joves durant molts anys, en la vinguda dels Pares Franciscans a Sabadell, en la fundació del Círculo de Estudios i en moltes altres activitats. Sempre amb la teva gran aportació i col·laboració, però sempre des de la humilitat i la senzillesa, tal com eres tu.
Els darrers anys la manca de salut no t’ha deixat fer una vida normal però t’encomanaves a Déu que t’ha ajudat a portar-la amb coratge i fermesa, al costat de la teva tan estimada família.
Tantes vivències que hem passat junts i que portarem sempre gravades en els nostres cors, tantes persones estimades amb qui has compartit la vida, la teva esposa Pilar i els teus fills, tots et trobarem a faltar fins el dia que, quan Déu ens cridi, tornarem a estar junts i per sempre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top