Arxiu

Un Aladí de cor noble i geni sobrat

FOTO: LL. FRANCO

Una excel·lent entrada va rebre diumenge a la tarda l’estrena d’Aladí i la llàntia meravellosa, l’ambiciós musical que obre al Teatre Sant Vicenç una temporada que es presenta com cent per cent «feta a casa» i en la qual s’inverteixen els màxims recursos del teatre creualtenc, tant tècnics com humans.
I el seu divertit, dinàmic i concorregut Aladí –70 intèrprets en escena a cada funció, entre els 3 i els 60 anys– és una bona mostra de l’energia que reserva enguany aquesta companyia amateur que suma desenes de voluntaris per treballar cada detall.

Amb text i lletres de les cançons adaptades, respectivament, per Jaume Pont i Esther Mas, el Sant Vicenç aposta per un Aladí amb una forta càrrega d’humanitat i que, dramàticament, fa un gir radical quan apareix el Geni. En l’estrena, el que en va fer Marc Lorenzo es va guanyar la simpatia del públic de seguida amb la seva força escènica i un humor dirigit a petits i grans, de la mà de la simpàtica catifa.
Aquesta primera aposta estarà en cartell cada diumenge fins l’11 de novembre, amb funcions de matí a les 11.30 i de tarda a les 18h.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top