Arxiu

El Sobrino del Diablo toca avui al Grinzing

Després de quatre anys sense tocar a Sabadell, el cantautor-rocker El Sobrino del Diablo ofereix una actuació avui divendres, 5 d’octubre, al bar Grinzing del Passeig de la Plaça Major, 45 (23h.).

De nom real Juan Gómez (Barcelona, 1969) aquest excomponnt del grup sabadellenc Los Monjes era un professor de batxillerat de llengua i literatura que va decidir canviar les aules pels escenaris i adoptar el pseudònim de El Sobrino del Diablo el 1999. Va guanyar els concursos de música Horta-Guinardó i El Sol (Saragossa), i va gravar el seu primer disc, En las nubes el 2002. Des d’aleshores porta més de 1.500 actuacions per tot l’Estat espanyol com cantautor, rocker i monologuista.

Ha editat tres discs més amb K Industria: Hades Tiempo (2003) Pulgatorio (2005) i El Cuarto de las Ratas (2007 ).
Col·labora en el programa de ràdio L’Altra cara de la Lluna, a Com Ràdio, ha publicat Perder la Dignidad (La Produktiva Records), amb convidats com Dani Flaco, Quimi Portet i Gerard Quintana, ha col·laborat en programes de TV d’Andreu Buenafuente fent gires amb El Terrat, també al magazine “La Tarda” a Barcelona TV. I ha escrit i publicat dos lllibres “Thin Lizzy, la leyenda del rock irlandés” i “Introducción a Frank Zappa”, amb pròleg d’El Gran Wyoming.
Al 2011 La Produktiva Records li va editar Music is the best, un treball d’adaptacions al castellà de cançons de músics com Simon &Garfunkel, Judas Priest, The Kinks, Ben Harper, Johnny Cash, Van Morrison, Tom Petty,  Frank Zappa, Rory Gallagher i Bob Marley, entre d’altres.

Aquest any, combinant els concerts i actuacions com a músic i monologuista, ha compost música per teatre que inclou al nou disc Haciendo amigos, gravat conjuntament amb el multiinstrumentista Juantón el Equilibrista.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top