Arxiu

Aparcar al Tanatori

Malauradament, al llarg del que portem d’any, he hagut de desplaçar-me al Tanatori de la nostra ciutat per assistir a molts sepelis.
Al quedar el Tanatori bastant apartat del centre de la ciutat, sempre m’hi he desplaçat amb cotxe. Però si existís un acurat servei d’autobusos, «porta a porta», deixaria el cotxe al garatge.
Els problemes d’aparcament en aquella zona són enormes, perquè es pot gairebé assegurar que cada mitja hora hi ha una cerimònia fúnebre i això fa que, en totes les hores en què resta obert el Tanatori, sigui un continu de persones amunt i avall, desesperades cercant una plaça d’aparcament.
La línia d’autobús més propera al complex funerari és la línia 5, però amb aturada al carrer Sol i Padrís cantonada amb Calassanç Duran, que dista molt del Tanatori, i a les persones grans o amb mobilitat reduïda se’ls fa feixuc aquell llarg tros a peu des don s’atura l’autobús.
I per tornar del Tanatori amb autobús cap el centre de la ciutat, aquest s’ha d’anar a agafar davant mateix de la parròquia de Sant Oleguer, que també dista molt del Tanatori.
Suggereixo a la Companyia T.U.S (Transports Urbans de Sabadell) o a l’Ajuntament de Sabadell, que creï un servei d’autobusos llançadora entre la Plaça del Doctor Robert i el Tanatori, i viceversa. Servei que, tenint en compte l’entorn del Tanatori, podria ser servit per una petita flotilla de dos o quatre  microbusos, els quals només podrien recollir passatge exclusiu d’anada i tornada a les capelles funeràries, amb un interval de temps de sortida, en ambdós llocs, d’un quart d’hora entre cotxe i cotxe.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top