Arxiu

El Metro, gràcies a l’esforç de tots

Les obres de Metro del Vallès es van reprendre dilluns i, per fi, podrà avançar una de les obres més importants de la nostra ciutat. El conseller Recoder va córrer a venir a explicar-ho al mig del Passeig de la Plaça Major i a explicar totes les bondats. I sí, segur que ell hi té molt a veure amb la represa de les obres. Però si aquestes obres es faran és gràcies a tots i totes. Als comerciants, que estan aguantant estoicament en situació de crisi unes obres de gran envergadura. Als ciutadans, que no han pogut gaudir de molts espais com el Passeig de la Plaça Major. I com també hi té a veure el nostre Ajuntament i el nostre alcalde, que des del primer dia han perseguit un objectiu: que la ciutat no quedés enrere i que les obres es reprenguessin. Si el govern de la ciutat no hagués fet la feina ben feta, avui no podríem dir que el Metro avança. Per tant, l’esforç és de tots. Gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top