Arxiu

El VII Certamen Coreogràfic de Sabadell premia Umma Umma Dance

Foto: Ll. Franco

La dansa contemporània, de fort contingut teatralitzat, de la cia. Umma Umma Dance va guanyar diumenge amb «Nini-Funi» el VII Certamen Coreogràfic de Sabadell, organitzat per l’associació Petit Món i l’Ajuntament. Pol Jiménez (2n) i Ariadna Gironès i Claudio Rojas (popular) completen la nòmina.

La nova edició del Certamen Coreogràfic, que havia seleccionat mitja dotzena de peces entre la vintena que es van pressentar, tenia entre el jurat a la premiada ballarina i coreògrafa Sol Picó, que al final de la gala de diumenge passat va destacar al públic una iniciativa com aquesta en el context actual.
En la línia del bon nivell dels anys anteriors, el primer premi (1.000 euros i residència d’un mes a L’Estruch) va ser per Nini-Funi, d’Umma Umma Dance, una combinació de dansa contemporània «amb un plus de llenguatge teatral i gran expressió de la cara», destaca la directora del certamen, Laia Vila, de Petit Món.
La peça Subconscient, de Pol Jiménez, va ser «la més trencadora», amb una fusió de flamenc i contemporània a càrrec d’una joveníssima parella que va guanyar els 500 euros del segon premi.
La sabadellenca Ariadna Gironès i  Claudio Rojas van merèxier el popular i també el Premi de participació al Certamen Burgos-NY pel «potent i energètic» Solo entre dos. Completaven el jurat la ballarina Miryam Mariblanca (guanyadora el 2011), la coordinadora del Graner Centre de creació de Barcelona, Cristina Alonso –aquesta no va poder assistir a la gala–, l’actriu i ballarina Patricia Bargalló i el director de teatre sabadellenc Carles de la Rosa.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top