Arxiu

Menjadors escolars

Com a conseqüência de la crisi, els darrers tres anys, sembla que a Sabadell el nombre d’escolars que han deixat de dinar als col.legis ha baixat un 30%. Les famílies, en haver d’ajustar al màxim les despeses, han hagut de buscar alternatives, com ara que els nens i nenes dinin a casa dels avis, dels tiets, etc. I és que tot torna enrere, als temps de les economies més ajustades.
Sortosament, però, com ha dit el regidor d’Educació, a cap escola de Sabadell encara no s’han vist carmanyoles als menjadors escolars, tal com proposava la Generalitat que, a més, volia que les famílies paguessin un canon per fer ús del menjador, tot i portant-se el alumnes el dinar de casa. De moment, sembla que els les famílies sabadellenques hem pogut evitar una més de les ‘gratificacions’ amb què ens obsequia el nostre govern autonòmic.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top