Arxiu

Rebost Solidari

Resulta frapant llegir que el Rebost Solidari de Sabadell entrega menjar a  2.100 famílies sabadellenques. I això sense comptar les ajudes de Càritas i dels menjadors solidaris que hi ha a la ciutat. La situació de moltes famílies és angoixant, els sabadellencs som bastant solidaris, però encara cal fer alguna més i seguir col.laborant. Ara el Rebost solidari endega una nova campanya de recollida d’aliments i penso que ens hi hem de sumar. En aquest tema, se’n veuen de tots colors i no hauríem d’oblidar la dita: “Avui per tu, demà…”.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top