Arxiu

Atracament consentit

Resulta que les persones que agafen el tren a Sabadell-Rambla i van a la Plaça Catalunya d’aquest atracament consentit no en saben res. Però és que el Ferrocarils de la Generalitat de Catalunya per fer un pla d’austeritat i a més promoure que la gent viatgi en transport public, crec que només pensen en la seva butxaca i els hi importa poc la dels usuaris.
M’explico, un billet ordinari de Sabadell a Plaça Catalunya costa 2,70 euros per un viatge de una durada de 50 minuts aproximadament. Doncs bé, si vols anar a Sant Quirze, aquí és on hi ha l’atracament esmentat: el viatge des de la Rambla dura més o menys quatre minuts i mig, però el seu preu és de 2 euros. Crec que això és una vergonya i que els senyors responsables (hauríem de comprovar si n’hi ha algún de responsable) permetin aquest abús. De fet, els passatgers som uns “mansos” i paguem i callem. Senyors de la Generalitat, a veure si d’una vegada per totes posen el preu raonable per la durada d’aquest trajecte i deixen d’atracar les butxaques del pobres contribuents i de manera tan consentida.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top