Arxiu

L’Arlequí, el nou teatre de titelles

FOTO: CARLES CASCÓN

Sabadell té una nova sala de teatre, una notícia insòlita en els temps que corren. És petita i especialitzada en titelles. Es diu Arlequí, i Raül Grau, Xavi Miralles i Ivan Giménez ja hi han estrenat el primer espectacle, El sastre valent, que continua amb funcions de divendres, dissabte i diumenge.

Al número 118 del carrer del Sol, a pocs metres del Teatre del Sol, la primera funció d’aquesta tendra història de titelles, El sastre valent, va tenir lloc el passat 12 d’octubre, un dia estrany per a una aventura certament valenta i singular.
La idea és mantenir en cartell durant 4 o 6 setmanes espectacles de titelles en divendres (18h.) i dissabte i diumenge (a les 11 del matí), completant-t’ho amb tallers de construcció i manipulació de titelles per nens de 4 a 12 anys, i altres activitats puntuals, com concerts de petit format.
Primeres funcions
Mentre acaben de concertar com s’obren al públic escolar de la ciutat, els responsables del Teatre Arlequí, Raül Grau i Xavi Miralles, junt amb el manipulador Ivan Giménez, ja han tingut una bona acollida amb les primeres funcions.
Raül Grau, acròbata i actor sabadellenc que té un espectacle propi, L’Estança, i ha participat a Notre Dame de París, Peter Pan, el Musical, Annie, Jekyll & Hyde, Aladdin, La Màgia de Broadway, Mar i Cel o La Bella y la Bestia, ha construït ell mateix els primers titelles després d’aprendre’n a l’Institut del Teatre amb Alfred Casas.
Xavi Serrano s’ha dedicat professionalment a la robòtica i a la programació d’autòmates programables PLC’S (és Tècnic Superior en Sistemes de Regulació i Control d’Automatismes), però ara aboca els seus coneixements a les arts escèniques. Al Teatre Arlequí els interessa més altres tècniques que no el clàssic titella de guà, com figures de tamany quasi real. La propera obra, de Raül Grau, unirà L’home dels nassos i el Caga Tió.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top