Arxiu

Lluís Baciero

Molt apreciat i estimat amic, la mort acaba amb la nostra vida terrenal, però sempre ens queda el record de les persones que s’han fet creditores del nostre respecte i estimació per la seva trajectòria vital. I més quan per evitar, com a tu t’ha passat, que altres persones escoladores sofreixin un percanç.
Tu vas ser una persona, amable, seriosa i atenta, a la que recordo com un exveí d’escala, amb la qual mantenien moltres converses, sobretot de les escanyades que havies fet a Itàlia, França i resta d’Espanya, sense oblidar la teva estimada muntanya de Montserrat on tu eres vigilant i escalador.
Sempre et recordaré i et trobaré a faltar. I també vull manifestar el meu condol a la teva família.
Reposa en pau amb la Verge Moreneta, ara que estàs al seu costat amb el nostre Déu. Fins a sempre.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top