Arxiu

Sabadell, made in China

Des de fa un any cap aquí, la nostra ciutat s’omple de negocis portats per xinesos: bars, botigues de marroquineria, restaurants, etc. I no són negocis petits com eren temps enrere. No tinc res en contra d’ells, pero no m’agradaria veure el comerç i la indústria de la nostra ciutat, capitalit-
zada per ells.
Com s’ha vist en el cas de Madrid, a Fuenlabrada, els diners tornen a Xina, moltes vegades sense pagar els impostos. No sé si l’ Ajuntament i la Generalitat fan les inspeccions oportunes. És un tema que em preocupa com advocat i empresari.
Si vas a l’Avinguda Barberà amb sis mesos s’han muntat una gran quantitat de negocis que suposo, en poc temps, aconsegueixen els permisos pertinents. En canvi, tu vols muntar un negoci i tot són problemes  i al.legacions de grups polítics. En canvi, als xinos tot se’ls facilita.
També gent es dóna el cas de negocis de persones d’altra procedència que obren tot el cap de setmana. Molts comerços d’aquí han tancat, en canvi aquests obren en desmesura.
Misteriós, no els sembla?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top