Arxiu

El bollycao no educa

Tenim males notícies per a aquelles persones que pensaven que als regalets dels bollycaos encara s’hi podia trobar un mínim de contingut educatiu: el bollycao no educa. És més, l’última aposta dels famosos brioixets és una col·lecció d’enganxines amb un rerefons sexista, denigrant i insultant. Es tracta dels memes, i algun exemple de la seva perversió es destil·la de frases com “eres más guapa en la radiografía”, “¿pero qué te has puesto? ¿el traje de comunión de tu abuela?”, “¿quién te va a dar mejor salami que yo?”, “guapa de cara, de cara a la pared”, etcètera. No ens queda més remei que exigir a Panrico la retirada dels memes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top