Arxiu

Al Galliner triomfa a L’Estruch

Foto: Lluís Franco

Un ple de públic va rebre les dues funcions a L’Estruch de La ràbia que em fas, el nou i reeixit muntatge de la companyia local Al Galliner que, escrit per Juli Disla, aborda les preocupacions de joves d’uns 30 anys sobre la parella, la feina o la família, en divertides converses als lavabos en el trens curs d’un sopar d’empresa.

Va agradar molt la interpretació dels joves actors Òscar Castellví, Marc Rius, Albert González, Isa Mateu i Anna Gras-Carreño, dirigits per Xavier Salavert i la membre d’Engruna Teatre Ruth Garcia.

L’escenografia va ser també molt celebrada: uns lavabos que giraven sobre un eix i es convertien en els d’homes o dones segons les escenes. Aquestes es dividien per una original cortina sonora: la cadena del wàter. La comèdia va fer esclatar de riure els assistents, amb uns temes ben actuals que permeten identificar-se a un públic ampli.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top