Arxiu

Al senyor Joan Saumoy

Voldria donar les gràcies al senyor Saumoy per l’article que va escriure, el divendres dia 2, sobre el Passeig de la Plaça Major. Ho faig com a sabadellenca i com a comercianta del Passeig, i també de part de molts i molts sabadellencs, que pensem com ell. És la primera vegada que un ciutadà ho explica tan bé. Com diu el senyor Saumoy, volem un Passeig alegre, obert, aprofitant el màxim la superfície per poder-hi passejar i fer-hi activitats de tot tipus. No volem un Passeig, com ha proposat una entitat, amb un edifici al mig i trencant la continuïtat entre Passeig i Rambla. Aquests senyors no saben el perjudici que faria als comerços, que ja prou perjudicats estem patint des de fa 20 anys, amb tots els canvis i obres”eternes”.
Crec que Sabadell es mereix un Passeig digne,  amb tota l’amplitud que es pugui i que l’Ajuntament ens digui la veritat perquè ha canviat tantes vegades d’opinió que ja no ens creiem res.
Aprofito també per donar les gràcies a l’Entesa i Iniciativa-Verds, que són els únics que s’han pronunciat i han tingut interès en defensar el Passeig. Si anem pels pobles i ciutats de Catalunya, veurem que en el cor de les seves ciutats no hi ha un passeig com el nostre, abandonat fa 20 anys, i pensem que malauradament la recuperació del Passeig durarà molt i en tenim per temps… I ja fa 20 anys!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top