Arxiu

Tots iguals? No

L’ajuntament d’una gran ciutat del Vallès Occidental va cedir, o potser va llogar, un gran espai cobert que la ciutat té com a recinte firal, (sembla ser que és l’espai cobert més gran de la ciutat o un dels més grans) a un col·lectiu religiós, perquè aquest pogués celebrar una de les seves festes anyals..
Aquest mateix ajuntament d’una ciutat gran del Vallès Occidental ha negat, però, aquest mateix espai a un dels importants partits polítics de Catalunya, on aquest gran partit volia celebrar-hi un acte electoral dintre la campanya d’eleccions al Parlament de Catalunya que comença avui a les dotze de la nit.
A l’ajuntament d’aquesta gran ciutat, hi governa un partit que no té res a veure amb el partit que volia llogar, o que li cedissin, el gran espai cobert.
És més important la festa religiosa anyal que la trobada d’un important partit polític en època d’eleccions? Evidentment que no. I pel que fa a l’ús de l’espai en qüestió, qualsevol col·lectiu ciutadà hi té dret a servir-se’n, de l’espai més diàfan, per celebrar-hi el que li convingui.
El partit polític que volia celebrar la seva trobada en el mateix espai que unes altres persones hi van celebrar un acte religiós, es veu relegat per obra i gràcia de l’ajuntament de la gran ciutat del Vallès Occidental, a fer la reunió en un altre espai cobert que no s’acosta, ni molt menys, a la capacitat o cabuda del què havia demanat.
D’això se’n podria dir un acte de premeditació i traïdoria contra un partit polític rival, perquè aquest no pugui desenvolupar enterament els seus drets democràtics.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top