Arxiu

Cesk Freixas presentarà «Tocats pel foc» el 28 de desembre amb U i U

La promotora privada de Sabadell U i U va confirmar ahir, a través de Pere Urpí, que ja ha signat amb Cesk Freixas perquè el cantautor català toqui al Teatre Principal el proper 28 de desembre. Ho farà en format trio, amb Víctor Nin i Toni Mena.
Originari de Sant Pere de Riudebitlles, i amb quatre àlbums editats des que va debutar en la cançó d’autor més combativa, Cesk Freixas presentarà a Sabadell Tocats pel foc (Temps Record, 2012).
El disc compta amb arranjaments i producció musical de Víctor Nin, guitarrista del músic penedesenc des de l’any 2006. L’objectiu era donar forma a «la proposta més càlida i orgànica» de la carrera de Freixas, prenent de referent figures anglosaxones com Ben Harper, Ani DiFranco, Wallis Bird o Bon Iver, Aquest cop es mou més entre el pop i el rock acústic.
Serà, sens dubte, una altra aposta de U i U, que continuen ferms en la seva tasca de portar per la via privada espectacles de primera línia a Sabadell. Tot i que el camí no és fàcil i que cal vendre moltes entrades, la promotora està animada després de l’èxit de «Marina Rosell canta Moustaki» i ara amb el ple d’Els Amics de les Arts a La Faràndula.
Aquest diumenge, més: Pep Bou presenta, també a La Faràndula, «Rebufaplanetes», evolució del seu clàssic, amb el qual ha donat la volta al món.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top