Arxiu

Gratitud

El passat dia 5 d’octubre va morir la nostra mare, Maria Isabel Candela Oliver, a l’edat de 92 anys.  Amb aquest petit text només volem mostrar, per considerar-ho necessari, el nostre agraïment al doctor Ricard Comet i tot el personal mèdic i d’infermeria del centre Centenari de la Corporació Sanitària Parc Taulí.  Metges, infermeres, auxiliars d’infermeria i tot el personal amb qui vam tenir l’oportunitat de tractar ens van proporcionar el suport  necessari en ocasions com aquesta i van exercir un excel·lent grau de professionalitat.  Que els consti, doncs, un cop més, la nostra gratitud i felicitació.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top