Arxiu

10 anys de la biblioteca del Vapor Badia

Sóc usuari habitual de la biblioteca del Vapor Badia i, ara que es compleixen els 10 anys des de la seva inauguració, considero que és un bon moment per agrair i felicitar-nos de disposar d’una instal.lació com aquesta que ens ofereix als sabadellencs un servei tan eficaç. Som molts els que, un cop desmantellada malauradament la biblioteca que tenia Caixa Sabadell als Jardinets, gràcies a la biblioteca del Vapor, hem pogut estudiar amb comoditat quan a casa no disposàvem d’un espai tan adient. I moltes altres persones, que sense ser estudiants, també troben un lloc acollidor on passar el temps profitosament llegint llibres o la premsa. La biblioteca del Vapor Badia es un servei del que els sabadellencs podem sentir-nos molt satisfets. Diuen cada dia rep més d’un miler d’usuaris, el que demostra la seva efectivitat. Felicitats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top