Arxiu

La màgia eterna de les bombolles de Pep Bou

FOTO: LLUÍS FRANCO

UiU Promotors ha sumat dos plens consecutius el cap de setmana passat a La Faràndula. Després de l’èxit sonat dels Amics de les Arts de divendres, tot exhaurit fins al galliner, diumenge omplia tota la platea —el primer pis no es va posar a la venda— amb el Rebufaplanetes de Pep Bou.
L’alegria de la promotora privada de Sabadell es va traslladar al pati de butaques, ple d’un públic familiar encantat de (re)descobrir, trenta anys després de la seva estrena, el clàssic espectacle de bombolles de sabó, ara posat al dia.
Exclamacions d’emoció reiterades com «ohhhh» o «alaaaa» van posar de manifest el ganxo immarcescible de l’invent i la força eterna de la seva màgia visual, per molt vista que sigui.
Un pèl llarg
Sí que poster es va percebre un cert cansament del públic, sobretot en els més petits, a la recta final. Restant 10 o 15 minuts a l’hora i mitja d’espectacle, aquest hauria quedat molt més rodó, segurament.
La proposta és prou coneguda. Convertit en un professor-investigador a la recerca contínua de l’efecte més gran o bonic, el «més difícil encara» del circ, amb el contrapunt escènic del seu ajudant emprenyador i envejós, Pep Bou va captivant el públic amb bombolles que omple de fum, canvien de color o juguen entre elles.
Amb una espectadora que convida a l’escenari propicia un joc divertit a dos, per exemple amb un partit de raquetes i bombolles de fum.
Bou va haver de lidiar amb algun inconvenient ambiental, potser alguna corrent d’aire, però es va guanyar el públic, rendit a la seva poesia. L’últim número, el de les bombolels sobre una taula il·luminada amb colors, és una novetat de la nova versió. L’efecte és molt sorprenent, però és també el que es va allargar una mica massa diumenge.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top