Arxiu

El Trio Ludwig torna al Principal amb el «Ghost» de Beethoven com a punt fort

A la sorpresa de l’èxit del Quartet Gerhard en l’inici de la temporada de música de Cambra al Principal segueix avui (21h) una aposta més que segura, però no per això menys estimulant. Torna el Trio Ludwig, en el que serà el seu tercer concert a Sabadell.

Com a grup de creixent projecció internacional i formació resident de Joventuts Musicals a Sabadell, d’aquí l’assiduitat al Principal, el Trio Ludwig viurà tot un repte en la interpretació, junt amb la Simfònica, del Triple Concert de Beethoven, el proper 30 de març i amb una estrena de Benet Casablancas. Però abans quedaran dos aperitius, el d’avui i el d’un altre concert el 15 de març.
Si entre el públic sabadellenc encara és viu el record del Trio op. 100 de Schubert, que van interpretar al Principal el 30 de març passat, avui torna amb dos obres de no menys compromís i atractiu: Trio Op. 70 , Ghost, de Beethoven, i el Número 2 Op. 67 de Shostakovitx. I com al concert de la primavera passada, a la primera part hi anirà el Divertimento K254 de Mozart, ben bé a petició del públic.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top